Засилващото се доверие към икономиката от двете страни на Атлантика

Павел Бандилов в Клуб Инвестор, 28.10.2017

Тази седмица бе многопластова и фокусите са различни, но събитията, които бихме могли да маркираме са няколко. Това каза анализаторът Павел Бандилов, Bulgarian Propertу Developments, в предаването „Клуб Инвестор“ на Bloomberg TV Bulgaria с водещ Ивайло Лаков. 

„През миналата седмица излязоха и някои данни, които показаха засилващото се доверие към икономиката от двете страни на Атлантика“.

Намираме се в сезона на отчетите. Това движи пазара, разбира се, защото отчетите винаги вълнуват инвеститорите, добави гостът. „Вторият пласт събития, които трябва да следим и които ще дадат отражение върху пазара и в по-дългосрочен план, това е предстоящата смяна на председателя на Федералния резерв“.

Темата на темите, която не спираме да обсъждаме, е за данъчната реформа в САЩ, каза още Бандилов. „Тя вече започва да добива някакви очертания и контури като реалност, която може да бъде осъществена“.

„Очевидно ще бъдем свидетели на новогодишно рали“, прогнозира събеседникът.

Очаквайте видео с целия коментар.

http://www.bloombergtv.bg/klub-investor/2017-10-28/zasilvashtoto-se-doverie-kam-ikonomikata-ot-dvete-strani-na-atlantika