Ще навлезем ли във фазата на преговорите или ще наблюдаваме допълнително втвърдяване на позициите относно търговската война

Павел Бандилов в „ДЕНЯТ с В.Дремджиев“, 22.6.18, TV+ и TV1

През изминалата седмица пазарите бяха в плен на опасенията от последиците от търговската война. Червения цвят беше водещ във изминалите сесии. В последния ден на седмицата беше направен успешен опит сесията да завърши положително.

В близките месеци освен политиката на централните банкери, водещ фактор за определяне на посоките на пазара ще бъде развитието на казуса търговските войни. След като САЩ наложиха мита върху стоманата и алуминия в Европа, то през изминалата седмица станахме свидетели на отговора на засегнатите страни. Как ще се развие ситуацията и трябва ли инвеститорите да бъдат притеснени от негативен развой на ситуацията?!

Брексит продължава да бъде риск за икономическото развитие на Еврозоната, това предупреждение отправи Кристин Лагард. Ще продължи ли неяснотата по процеса на излизане на Великобритания да бъде негативен фактор за икономиката на Европа?

Успешно премина първичното предлагане на акциите на „Градус“ АД?! Може ли БФБ да отчете емисията като успех или птичия грип на коментаторите по форумите е по-важен от записаните за над 80 млн. лева акции?!

Вижте повече на:

https://www.youtube.com/watch?v=b0tVzBdhBJg

 Follow me on Twitter by clicking here.

Вашият коментар

Sign in with Twitter

Close Menu

TweetBottom by iMod