Българският логистичен бизнес е изключително боеспособен

Деветата Логистична бизнес конференция се проведе на 12 октомври на живо и чрез онлайн стрийминг в реално време и даде възможност на участниците да обменят добри практики и идеи за бъдещето. Всеки от лекторите добави стойност към престижния форум, а Българска Транспортна Преса като негов организатор отговори на силното желание на хората от сложния свят на веригата на доставки да се срещнат, запознаят, говорят и вдъхновят за нови решения на тяхното работно място.

В дискусионния панел „Глобални промени и локални възможности за бизнеса“ с акцент Европейската зелена сделка взеха участие Петър ВИТАНОВ, член на Европейския парламент и член на Комисията по транспорт и туризъм; Зоран ЛАЗОРОСКИ, управител на Шенкер България и на Шенкер Северна Македония; Веселин СТОЯНОВ, основател и управител на Транспрес; Павел БАНДИЛОВ, директор „Бизнес развитие“ в инвестиционната компания БПД и изпълнителен директор на „БПД Индустриален ФНИ“ АДСИЦ,  Георги ТЕРЗИЙСКИ, мениджър продажби в SAP България, и Снежина БАДЖЕВА, управител на Българска транспортна преса и  главен редактор на сп. Логистика. 

„Трябва да сме внимателни заради натрупването на много неблагоприятни фактори и да изчакаме с инвестициите в нови бази – сподели Павел Бандилов. – Ние изградихме соларна система в Индустриален парк Варна, готови сме и за нови инвестиции, защото едно публично дружество като БПД може да направи данъчна оптимизация и добре да борави като заемна политика. Когато се взима кредит, всеки трябва да гледа какъв лихвен режим фирмата може да понесе.“

Вижте повече на:

https://www.logistika.bg/bg/menu/23/post/28325/Bylgarskiqt-logistichen-biznes-e-izklyuchitelno-boesposoben?page

 Follow me on Twitter by clicking here.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван

Sign in with Twitter

*