Запознайте се с първите лектори на Логистичната бизнес конференция

Запознайте се с първите лектори на Логистичната бизнес конференция

27.08.2021

Запознайте се с първите лектори на Логистичната бизнес конференция

Те са оптимисти, те са разпознаваеми, те са успешни мениджъри, преминали през не една трансформация.

[✕]

Зоран Лазороски  (Шенкер), Веселин Стоянов (Транспрес), Емил Димитров (Кауфланд) и Павел Бандилов (БПД) са първите четирима мениджъри, които приеха да бъдат лектори на деветата Логистична бизнес конференция.

Форумът „Интелигентна логистика: Спечели бъдещето“ ще се проведе на 12 октомври 2021 г. на живо – в София Ивент Център, както и онлайн.

Зоран Лазороски е управител както на Шенкер в България, така и на Шенкер в Северна Македония. Двадесет и няколко години работи в най-динамичната, предизвикателна и както той я нарича „пристрастяваща индустрия – логистичната индустрия“. И тъй като това са години, прекарани в DB Schenker, натрупаният опит и споделеното ноу-хау на глобалната компания му дават възможност да води екипа си към непрекъснат растеж, а добрите идеи бързо се превръщат в иновативни решения. Зоран Лазорски е убеден, че в бъдещето на глобалния свят след пандемията балканските страни имат важно място като ниършоринг дестинации.

Веселин Стоянов е основател и управител на една от водещите транспортно-логистични компании в България – Transpress. Той е убеден привърженик на концепцията за “учене през целия живот” и има задълбочен интерес в прилагането на лидерски модели коучинг практики в управлението. Казва, че: „Всяко действие, което предприемаме, е плод на труд, мислене и анализи. А всеки софтуерен продукт живее при нас собствен живот и непрекъснато се променя.“

Емил Димитров е ръководител направление „Логистика“ в Kaufland България. От 2010 г. управлява логистичния център на Kaufland в Индустриална зона „Раковски“. Това е комплекс от складове, където работят почти 600 души. Организирането на процесите между базите, специализирани в съхраняването и доставянето на различен тип стоки, е голямо предизвикателство, с решаването на което се създава българско ноу-хау във веригата на доставки.

Павел Бандилов е директор „Бизнес развитие“ в инвестиционната компания БПД и изпълнителен директор на „БПД Индустриален ФНИ“ АДСИЦ. Наблюденията му сочат, че много търговци и дистрибутори преминават от традиционното наемане на складови площи към т. нар. „чиста логистика“, в която те плащат само за конкретна операция и по този начин оптимизират разходите си. Смята, че кризата, предизвикана от пандемията от COVID-19, ще отличи сериозните компании от „случайните“. „Но най-важното нещо за един инвеститор е да може да спи спокойно“, казва с усмивка анализаторът, известен като един от популярните блогъри в сферата на инвестициите.

Кризи, анализи, прогнози. Бизнесът е затрупан от данни, които чакат софтуерните роботи да ги подредят, а човешките умове да ги превърнат в решения. А вие как се чувствате в утрешния ден след голямото затваряне и след първото, но все още несигурно задвижване на вашия бизнес в една нова бизнес среда? Със сигурност се стремите да приемете трансформацията като предизвикателство и се учите от добрите практики на другите.

Затова ние ви очакваме на Логистичната бизнес конференция – най-доброто място за споделяне на мениджърски практики от лектори, които работят в различни индустрии.

Ако искате да ги чуете, регистрирайте се за логистичното събитие на годината ТУК

https://www.logistika.bg/bg/menu/23/post/27917/Zapoznajte-se-s-pyrvite-lektori-na-Logistichnata-biznes-konferenciq?page=1