Страховете около търговските войни и динамика на международните пазари

Павел Бандилов, финансов анализатор, в Клуб Инвестор, 06.10.2018

През последния месец фаворит на пазарите е цената на петрола. Тези, които са инвестирали в петрол, са изключително доволни. Още повече, че и Тръмп работи в тяхна полза, опитвайки се да изкара Иран от пазара.Това каза Павел Бандилов, финансов анализатор, в предаването „Клуб Инвестор“ на Bloomberg TV Bulgaria с водещ Ивайло Лаков

„Разбира се, не бих посъветвал при тези цени някой тепърва да влиза на този пазар при тези цени. Всеки си носи сам бремето на риска, но при всички положения това е едно интересно движение на петрола. Започнаха да се вадят отново анализи, че при цена над 100 долара това ще окаже влияние на глобалния растеж“.

Търговските войни ще продължават да имат централно значение за пазарите, независимо, че сега се сключи тристранно споразумение между САЩ, Канада и Мексико, допълни гостът. 

Защо „Тесла е интересна компания, но много неприятна акция“? Доколко и как влияят страховете от търговските войни върху настроенията на пазарите? Политическите новини или лихвената политика ще имат водещо значение за настроенията на пазарите? 

Вижте целия коментар във видео материала.

https://www.bloombergtv.bg/klub-investor/2018-10-06/strahovete-okolo-targovskite-voyni-i-dinamika-na-mezhdunarodnite-pazari

 Follow me on Twitter by clicking here.

Вашият коментар

Sign in with Twitter