Investor Finance Forum


Най-голямото събитие на инвестиционната общност в България и региона.

 

За седма поредна година конференцията ще събере на едно място български и чуждестранни професионалисти от сферата на финансовите, капиталовите и валутните пазари.

Investor Finance Forum е конференция, която поставя акцент върху важните глобални новини и тенденции, финансови инструменти и конкретни практични съвети в сферата на инвестициите и финансите.

Основните акценти в програмата ще бъдат:

Специални гости на конференцията ще бъдат признати експерти, които ще споделят най-новите и актуални тенденции в света на капиталовите инвестиции и ще анализират глобалните събития, които са решаващи за поведението на инвеститорите.

 • Една година с MIFID II: съответства ли днешната реалност на очакванията ни и защо регулацията има значение за инвеститорите
 • Как се развива глобалната икономика и кои са секторите, които са перспективни за инвестиции в контекста на най-важните глобални събития
 • Кое най-интересно в света на фондове и ETF – Модератор : Павел Бандилов

  Павел Бандилов

  изпълнителен директор на „БПД Индустриален ФНИ“ АДСИЦ

  Павел Бандилов е магистър със специалността „Финансов Мениджмънт“ от ПУ „ Паисий Хилендарски. Започва кариерата си на капиталовите пазари през 2001 г. като през годините е бил част от екипите на Уникредит Булбанк, ИП „Елана Трейдинг“ като финансов анализатор и в ИП „София Интернешънъл Секюритиз“, където фокуса му е бил управление на активи. В момента е „Директор Бизнес Развитие“ в инвестиционна компания БПД и изпълнителен директор на „БПД Индустриален ФНИ“ АДСИЦ. Има собствен блог „Борсите“, посветен на капиталовите пазари и е автор на редица публикации свързани с тях.

 

 • Силата на блокчейн технологиите и какво да очакваме
 • Актуални тенденции и стратегии във валутната търговия;

 

В рамките на форума се провеждат паралелно:

Investor Finance Forum

Единствената специализирана конференция за индивидуални и институционални инвеститори, на която ще чуете за актуалните тенденции и прогнози за инвестиране във финансови инструменти от най-добрите експерти.

Investor Day

Събитие, посветено на срещите на институционалните инвеститори и представителите на капиталовите пазари в България с публични компании от региона. Актуални въпроси и решения, свързани с функционирането на съвременните капиталови пазари под формата на дискусионни панели и презентации.

IFF Seminars

Семинари по актуални теми, свързани с иновациите и развитието на финансовата индустрия и валутната търговия

Investor Finance Expo

Единственото изложение на платформи, брокери на валутните и представители на финансовите и капиталови пазари.

Участието в изложбената част дава възможност на всяка компания да покаже своята платформа или избран продукт на участниците в конференцията.

По време на регионалния форум за инвестиции и валутна търговия Investor Finance Forum инвестиционната общност ще дискутира въпросите,  които вълнуват всички – кои инвестиции са изгодни в днешната световна икономическа среда.

30 ноември, Интер Експо Център – София

Invest a day. Win the future.

 Follow me on Twitter by clicking here.

Вашият коментар

Sign in with Twitter