В края на 2017 г. ще търгуваме ефектите от обещанията на Тръмп

Докато пазарите се надяват на коледно рали, не става ясно дали Дядо Коледа ще успее да мине през УолСтрийт или ще заобиколи и тази година пазарите. Не знам дали инвеститорите са слушали през годината, но все пак е някой е бил добро момче и благият дядо е успял да премине през Тръмп Тауър, за да може Доналд да получи Белия дом за  подарък и то още преди Коледа.

Това събитие, заедно с референдумите в Италия и Великобритания, ще продължат да дават отражение и през следващата 2017 г.

В края на 2016 г. пазарът получи силен тласък след избора на новия президент под влияние на политиките, които той обяви, че ще предприеме, както и от избора му на членове за новата администрация. Сред тях има лица от бизнеса, на които пазарът гласува доверие.

Данъчните облекчения, фискалните стимули и премахването на регулации ще стимулират растежа и ще дадат подкрепа през следващата година на пазара на акции. Това прогнозира финансовият анализатор на ИП „София Интернешънъл Секюритиз“ Павел Бандилов пред Profit.bg.

Вижте повече на: http://profit.bg/foreks/v-kraya-na-2017-g-shte-targuvame-efektite-ot-obeshtaniyata-na-tramp/

 Follow me on Twitter by clicking here.

Вашият коментар

Sign in with Twitter