Павел Бандилов – пазарен анализ 17.2.17 в „ДЕНЯТ с В.Дремджиев“ TV+ и TV1

Павел Бандилов – пазарен анализ 17.2.17 в „ДЕНЯТ с В.Дремджиев“ TV+ и TV1. Приключи изслушването на Джанет Йелън пред конгреса. За разлика от това във вторник, в сряда тя беше прочети още..

Павел Бандилов – пазарен анализ 15.2.17 в „ДЕНЯТ с В.Дремджиев“ TV+ и TV1

Павел Бандилов – пазарен анализ 1.21.17 в „ДЕНЯТ с В.Дремджиев“ TV+ и TV1. Коментар за СЕТА, националното предателство, Цола Драгойчева, и Корнелия Нинова като част от българския шоубизнес. Тръмп и прочети още..

Павел Бандилов – пазарен анализ 14.2.17 в „ДЕНЯТ с В.Дремджиев“, TV+ и TV1

Павел Бандилов – пазарен анализ 14.2.17 в „ДЕНЯТ с В.Дремджиев“, TV+ и TV1. Джанет Йелън отговаряше на въпросите на конгресмени в Сената. Тя коментира, че Фед наблюдават процесите в страната прочети още..

Павел Бандилов: Как пазарите реагират на политиката на Тръмп

Сряда се очертава натоварен ден с данни за американската икономика – тогава ще бъде публикуван индексът на потребителските цени и за потреблението. Преди това, във вторник, започна изслушването на председателя прочети още..

Павел Бандилов – пазарен анализ 13.2.14 в „ДЕНЯТ с В.Дремджиев“, TV+ и TV1

Павел Бандилов – пазарен анализ 13.2.14 в „ДЕНЯТ с В.Дремджиев“, TV+ и TV1. Даниел Таруло, представител на Фед подаде оставка. През 2018 г. изтича мандата на Джанет Йелън, така че прочети още..

Павел Бандилов – пазарен анализ 9.2.17 – „ДЕНЯТ с В.Дремджиев“, TV+ и TV1

Павел Бандилов – пазарен анализ 9.2.17 – „ДЕНЯТ с В.Дремджиев“, TV+ и TV1. Кратък диспут в студиото относно политиките на Тръмп и бърз преглед на икономическата му програма в сравнение прочети още..

Павел Бандилов – пазарен анализ 9.2.17 – „ДЕНЯТ с В.Дремджиев“, TV+ и TV1

Павел Бандилов – пазарен анализ 9.2.17 – „ДЕНЯТ с В.Дремджиев“, TV+ и TV1. Кратък диспут относно политиките на Тръмп в студиото и сравнение на икономическата му програма с тази на прочети още..

Павел Бандилов – пазарен анализ 8.2.17 в „ДЕНЯТ с В.Дремджиев“, TV+ и TV1

Павел Бандилов – пазарен анализ 8.2.17 в „ДЕНЯТ с В.Дремджиев“, TV+ и TV1. Икономиката на България през призмата на предизборната риторика. Бъди българин и  обещай повече. Промишленото производство нараства с прочети още..

Павел Бандилов – пазарен анализ 7.2.17 в „ДЕНЯТ с В.Дремджиев“, TV+ и Tv1

Павел Бандилов – пазарен анализ 7.2.17 в „ДЕНЯТ с В.Дремджиев“, TV+ и Tv1. Политическата криза във Франция, свързана със скандалите с кандидат-президентите се отразява на цената на френските ДЦК. Нещо прочети още..